Hondenschool

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij YouDog HondenTuinen in Wellerlooi

YouDog HondenTuinen in Wellerlooi

Visie

Jouw hond speelt een belangrijke rol in jouw (gezins)leven. Een goede relatie met jouw viervoeter is net zo belangrijk als de relatie met de andere gezinsleden en met de directe omgeving. Je wilt het beste voor jou en jouw viervoeter, je wilt je hond begrijpen en je wilt dat hij snapt wat jij wilt.

Samen met mijn team werk ik aan het versterken van deze band en dragen wij, met onze werkwijze, hopelijk bij aan het verminderen van ongewenste gedrag of bijtincidenten.

Het team van YouDog is zeer professioneel en werkt op basis van betrouwbaarheid, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en onze maatschappelijk verantwoordelijkheid.

Noord Limburg en Amsterdam

YouDog bestaat uit verschillende onderdelen in verschillende delen van Nederland:

1. HondenTuinen in Bergen (Noord-Limburg) Groepstrainingen in kleine groepjes (max 4 deelnemers) of privé training en dag-en vakantie opvang in huiselijke sfeer

2. Green Dogwalk (Amsterdam) Dè uitlaatservice in Amsterdam Missie ‘Life and Learn by Leading’ YouDog begeleidt en informeert eigenaren op een professionele manier over de opvoeding en het gedrag van de hond.

Ons team zorgt ervoor dat de theorie met praktische tips wordt aangevuld, zodat alle opgedane kennis direct in de praktijk kan worden gebracht. Een goed begrip tussen baas en hond zorgt ervoor dat je direct kan inspelen op bepaalde (ongewenste) situaties.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken bij Youdog? Laat je gegevens achter via het formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. 

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg