alles weten over ons

Aanbod

U zocht op op “

Wat wil jij weten over Woofexperience

Het aanbod van Woofexperience in Utrecht

De indoor hondenschool waar met pup, puber en volwassen hond van álle rassen positief getraind wordt op succes, socialisatie, zelfbeheersing, zelfvertrouwen en een goede band tussen eigenaar en hond.

Droomt u ervan om met uw hond los in het bos of op het strand te kunnen lopen? Wilt u dat uw hond een fijne gezinshond wordt die goed naar u luistert? Wilt u uw hond leren hoe niet te slopen? En wilt u het zelfvertrouwen en de socialisatie van uw hond vergroten? Staat het u tegen om vanuit dominantie, straf, breken en onderwerping van de hond te denken? Dan bent u bij WoofExperience aan het juiste adres.

Bij WoofExperience indoor hondenschool te Utrecht/Maarssen (Industrieterrein Laage weide) staat samenwerking tussen baas en hond en plezierig trainen zonder prestatiedrang centraal. We trainen op succes. Dat wil zeggen: We belonen voor goed gedrag en proberen te voorkomen dat de hond “de fout” in kan gaan, zodat er niet gecorrigeerd hoeft worden. We bieden niet alleen de standaard oefeningen aan zoals de zit, af, volg of naast. Om een fijne band met je pup, puber of volwassen hond op te bouwen doen we veel meer; denk hierbij aan oefeningen rond zelfbeheersing, socialisatie, balans en bandversterking.

Instromen

Puppy’s en Pubers kunnen altijd (mits er plek is) bij ons instromen op een willekeurige lesdag vanaf een leeftijd van 8 weken. Dit omdat wij van mening zijn dat u op elk gewenste moment moet kunnen starten met trainen. De puppycursus en pubercursus worden binnen gegeven, wel zo lekker als het nat en koud is, maar ook tijdens de warme zomerdagen is het bij ons koel.

Cursusopbouw van Woofexperience

Relatie staat voor prestatie. U begint bij ons dus altijd in de puppy- of instroomcursus, waar we bouwen aan een goede relatie tussen hond en eigenaar. Want als de band tussen u en uw hond optimaal is, zal hij de rest van zijn leven voor en met u willen werken. Daarna kunt u met uw hond vervolg cursussen volgen, waarbij de focus steeds meer verschuift van spelenderwijs opvoeden naar gehoorzaamheidsoefeningen en focus. U kunt na de startcursussen bij ons de Basiscursus, de Gehoorzaamheid & Fun en vervolgens ook nog de Gehoorzaamheid en Gedrag & Fun volgen. Trainen op succes staat hierbij altijd centraal.

HR-rassen

Wist u dat bij ons alle rassen welkom zijn? Dus ook de genoemde Hoog Risico (HR) rassen. Denk daarbij aan Pitbull, Amerikaanse stafford, Stafford bull terriër….. Etc. Wij hebben ervaring met deze rassen, tevens is de eigenaresse een verantwoorde fokker van de stafford bull terriër.

Voor uitgebreide informatie en tarieven: http://www.woofexperience.nl/

Lezingen en cursussen

Wij organiseren ook veel lezingen en cursussen in ons verwarmde leslokaal van 80m2 over genetica, gezondheid van de hond, hondengedrag, angst en nog veel meer. Kijk hiervoor op onze cursuspagina of onze facebookpagina cursuspagina of onze facebookpagina.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken bij Woofexperience? Laat je gegevens achter via het formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. 

Gehoorzaamheidstraining (G&G)

Gehoorzaamheidstraining (G&G)

Basis cursus

Basis cursus

Jonge honden cursus

Jonge honden cursus

Puppy Cursus

Puppy Cursus

Specialisaties
Geplaatst 18 augustus 2021
Pet Health Coach

Professionaliteit en kwaliteit bij Woofexperience op het gebied van:

Organisatie

• Woofexperience is georganiseerd volgens wettelijke normen
• Gestructureerde klantbehandeling en -communicatie voor alle mogelijke situaties

Diervriendelijke werkmethodes

• Alle medewerkers bij Woofexperience werken vanuit een positieve benadering
• Het dierenwelzijn altijd bovenaan

Kennis

• Theoretische opleiding en scholing bij erkende opleidingsinstituten
• Jaarlijkse bij- en nascholing

Veiligheid

• De terreinen en materialen bij Woofexperience zijn veilig en voor dieren geschikt.
• Preventiebeleid voor medische risico’s, calamiteiten en conflicten tussen mensen en dieren

Vaardigheid

• Praktische opleiding en scholing bij erkende opleidingsinstituten
• Jaarlijkse bij- en nascholing

Diervriendelijke werkmethodes

• Alle medewerkers bij Woofexperience werken vanuit een positieve benadering
• Het dierenwelzijn altijd bovenaan

Veiligheid

• De terreinen en materialen bij Woofexperience zijn veilig en voor dieren geschikt.
• Preventiebeleid voor medische risico’s, calamiteiten en conflicten tussen mensen en dieren