alles weten over

Over ons

U zocht op op “

Wat wij doen - Hondenuitlaatservice Time to Walk in Rotterdam.

Hondenuitlaatservice Time To Walk in Rotterdam en omstreken

Wij zijn Ton Stahl en Marianne van Dongen. Vanuit onze liefde voor honden is onze hondenuitlaatservice Time To Walk ontstaan. We bieden wandelplezier voor honden in de regio Rotterdam en omstreken. 

We zijn sinds 2015 met onze uitlaatservice actief. We staan voor rust, plezier, warming-up, cooling-down, snuffelen, uitdaging, veiligheid en stabiliteit en zorgen altijd voor overleg met en terugkoppeling naar de eigenaar.

Groepswandelingen

Een van onze belangrijkste diensten is de groepswandeling. We wandelen in groepen van maximaal zeven honden op verschillende locaties, zodat we de honden iedere keer een nieuwe uitdaging kunnen bieden. We beginnen en eindigen de wandelingen altijd aangelijnd. In het losloopgebied kunnen de honden heerlijk met elkaar ravotten. Als ze nat zijn van het zwemmen, zorgen we er natuurlijk voor dat ze netjes worden afgedroogd. Met onze bus zorgen we voor haal- en brengservice.

Speurtraining

Iedere hond gebruikt graag zijn neus. Daarom bieden we als Time To Walk ook speurtrainingen aan waarbij we honden leren gericht hun neus te gebruiken en een uitgezet mensenspoor te volgen. Honden kunnen tijdens het speuren niet alleen hun ontspanning vinden en energie kwijt, maar het geeft ze ook veel zelfvertrouwen. Het is ook geschikt voor oudere honden of honden met gedrags- of medische problemen.

Extra services

We bieden ook ontspanningsmassages voor honden en kunnen begeleiding bieden aan honden met probleemgedrag als angst, agressie, onzekerheid of trekken aan de lijn. We komen dan langs voor een kennismaking, bekijken het probleem en bieden meteen tips en hulp waarmee de eigenaar aan de slag kan. Afhankelijk van het probleem maken we een vervolgafspraak en we sluiten altijd af met een evaluatie.

Nader kennismaken met Time To Walk? Neem via www.hondenuitlaatservicetimetowalk.nl/contact/ contact met ons op!

 

 

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg