Hondenschool

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij Tante Woef in Hilversum

Tante Woef in Hilversum

Tante Woef ________________________________________ Geopend in November 2020!

Tante Woef is gediplomeerd en erkend hondentrimster en biedt ook honden-ontspanningsmassage aan. Daarnaast kunt u Tante Woef boeken voor dierondersteunende interventies (AAI/DOI) bij de mens.

Tante Woef is tevens in opleiding tot kynologisch gedragstherapeut bij Martin Gaus Academie. Mijn werkwijze is wellicht iets waarmee ik me graag profileer. Tijdens mijn opleiding tot kynologisch gedragstherapeut heb ik inmiddels geleerd hoe ik de lichaamstaal van honden beter kan lezen en hierop kan anticiperen. Zo werk ik op effectieve wijze aan angst- en stressreductie voor de honden in mijn salon en conditioneer ik honden om hun trimbeurt als iets positiefs te (gaan) ervaren.

Het is mijn doel om mijn opleidingen in te zetten om óók getraumatiseerde honden, honden die verwaarloost zijn of honden met bepaald (ongewenst) gedrag, de nodige vachtverzorging te kunnen bieden. Kortom, naast de gebruikelijke, goed gemanierde en keurig onderhouden hond, is óók de hond met een rugzakje welkom bij Tante Woef.

Het tijdig inplannen van de trimbeurt is van groot belang voor het welzijn van uw hond. In verband met mijn werkmethode kunt u uw hond alleen op afspraak bij Tante Woef laten trimmen. Op deze manier kan ik de rust en veiligheid in de salon garanderen en heb ik alle aandacht voor uw hond.

Mijn werktijden zijn van maandag t/m vrijdag 09:00 tot 18:00 uur. Echter, wanneer nodig maak ik voor uw hond best een keer een uitzondering. Dus neemt u gerust even contact met mij op om samen het beste moment af te stemmen.

Sportieve groet,

Tante Woef Jannechje Sanders

Galerij

TanteWoef wasruimte_2020-11.jpeg
TanteWoef salon entree_2020-11.jpeg
TanteWoef trimruimte_2020-11.jpeg