Hondenschool in Leusden

Jouw hond in vertrouwde handen bij Spin en Kwispel

Welkom bij Spin en Kwispel in Leusden

Aan de slag met Spin en Kwispel

Bij Spin & Kwispel is iedereen welkom en leren we jou je hond zijn lichaamstaal. Er wordt uitsluitend gewerkt met gediplomeerde, zeer bekwame en vrolijke instructeurs met uitgebreide kennis, ervaring en passie voor het vak. We bieden voor elk wat wils! Van puppycursus tot behendigheid. Het belangrijkste doel van de hondentrainingen is dat jij je hond leert begrijpen op een zo leuk mogelijke manier.

Wij reiken je de juiste handvatten spelenderwijs aan, zodat jij je hond van alles kunt aanleren en zijn gedrag kunt beïnvloeden. Hierdoor kunnen jij en je hond samen nog veel (meer) plezier beleven.

Bij ons staat het welzijn van uw dier voorop. In de verzorging maar ook in de hondentraining. Met veel plezier leren wij u hoe u op een leuke wijze uw pup kunt opvoeden of hoe je bijvoorbeeld een leuke hondensport kunt beoefenen op een positieve wijze van trainen. Ook met probleemgedrag kunt u bij ons terecht voor een gedragstherapie consult van een afgestudeerde hondenspecialist. 

Vragen en contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken bij Spin en Kwispel? Laat je gegevens achter via het formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Naar het contactformulier

Deze hondenschool is goedgekeurd door het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk.