Hondenschool

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij Sjors4dogs in Capelle aan den Ijssel

Sjors4dogs in Capelle aan den Ijssel

Welkom bij Sjors4Dogs Hondentraining!

Mijn naam is Judith en ik ben de trotse eigenaar van Hondenschool Sjors4Dogs.
Naast gehoorzaamheidstraining bieden wij neuswerk cursussen aan, zoals detectie, speuren, nosebedience en puppy detectie.

Wij hebben een prachtige locatie op Sportpark Schenkel (Capelseweg 31) in Capelle aan den IJssel. We trainen op het terrein van voetbalclub SVS.
Dit is een veilige, omheinde locatie, waar we in alle rust de cursussen kunnen geven. We trainen in kleine groepjes van maximaal 4 honden per cursus.

Parkeren kan voor de deur, en uw hond voor de training nog even uitlaten kan in het losloopgebied grenzend aan het sportpark.

Detectie en speuren

Hondenschool Sjors4Dogs is gespecialiseerd in neuswerk:

  • Detectie
  • Speuren
  • Puppydetectie 
  • Nosebedience
  • Agility
  • Hoopers
  • Rally O

We werken volgens de methode van de Nederlandse Detectie Bond, zodat u bijvoorbeeld kunt gaan trainen voor het meedoen aan landelijke wedstrijden! Detectietraining is geschikt voor alle honden en in het bijzonder voor oudere honden, honden die herstellende zijn na een operatie en niet mogen rennen, maar zeker ook voor pups en pubers. Speuren is leuk voor hond en eigenaar en iedere hond kan het! Nosebedience is een relatief nieuwe sport in Nederland. Het is een combinatie van detectie en obedience (gehoorzaamheid). Kijk voor meer informatie onder cursussen.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken bij Sjors4dogs? Laat je gegevens achter via het formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg