Hondenschool

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij Pelsjes en Pootjes in Herenthout

Pelsjes en Pootjes in Herenthout

Welkom!

Pelsjes & Pootjes is een dierenzaak in Herenthout. Ik trim jouw viervoeters en kan ook helpen hun gedrag te perfectioneren.
Ik ben Barbara Celis en ik ben geboren en getogen in Vorselaar. Al van kindsbeen af ben ik gefascineerd door dieren.
Uren kon ik ermee bezig zijn en ernaar kijken. Mijn eerste huisdier was een konijn, maar daar bleef het niet bij. De familie huisdieren breidde zich uit en ik leerde meer en meer van de verschillende diersoorten. Logischerwijze ging ik dan ook een bachelor dierenartsassistente (Bachelor Agro- en Biotechnologie optie Dierenzorg) studeren. Tegelijk volgde ik een opleiding hondengedragstherapeut.

Het trimmen is een andere kinderdroom van mij. Ik moest en zou later hondentrimmer worden. Dus besloot ik na mijn opleiding om een cursus hondentrimmen te volgen. In eerste instantie was dat voor mij een minder leuke ervaring. Ik was altijd gewoon om op een zachte manier met dieren om te gaan en daar zag ik dat het er niet altijd zo aan toe gaat. De prestatie was vaak belangrijker dan het comfort en welzijn van de hond. Ik besloot er tijdens mijn opleiding toch het beste van te maken, maar had wel in mijn achterhoofd dat ik het anders zou doen.

Ik wil dat een dier zich goed voelt in mijn trimsalon! Op basis daarvan kiezen we de manier van behandelen. Zowel jouw hond, kat als konijn zijn welkom bij Pelsjes & Pootjes voor een trimbeurt, volledig afgestemd op hun noden.

Heeft je viervoeter last van 'abnormaal' gedrag of maak je je zorgen over een bepaald trekje? Ook daarmee kan ik je verder helpen.

Heb je specifieke vragen of opmerkingen, contacteer mij dan en ik help je graag verder!

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg