alles weten over

Over ons

U zocht op op “

Wat wij doen - Hondenschool Midden Drenthe in Beilen.

Hondenschool midden Drenthe in Beilen

Bij mij, kynologisch instructeur Saskia van Nimwegen van Hondenschool midden Drenthe, leren bazen en honden elkaar te begrijpen en samen één team te vormen. Samen genieten, dat vinden ik en mijn collega’s belangrijk.

Mijn hondenschool is sinds 2021 actief in de regio Beilen, Smilde, Assen, Hoogeveen, Oosterwolde, Borger, Emmen en Diever. De cursussen vinden op maandag, dinsdag en woensdag plaats op het terrein van het Drents Dierentehuis in Beilen. Op donderdagavond kun je daarnaast in Witteveen terecht voor neuswerk en detectie.

Spelenderwijs opvoeden

We werken op onze hondenschool via het principe van de concept training, waarbij je spelenderwijs je hond opvoedt. Rust, samenwerken en kijken en luisteren naar lichaamstaal staan daarbij centraal. We maken veel plezier, doen veel balansoefeningen met attributen, trainen positief door middel van beloningen en gaan creatief om met voer.

Les in groepen of privé

Het begeleiden van mensen met honden is mijn passie geworden. De puppyklas is voor wie zijn puppy graag goed wil opvoeden of gewoon een leuke training wil volgen. Tijdens de basiscursus leren honden via de ‘puzzelmanier’ op een creatieve en speelse wijze verschillende oefeningen aan. Voor meer uitdagingen is er een vervolgcursus en een speciale funklas. Wie geen tijd heeft voor een groepscursus, kan bij ons ook individueel les volgen, helemaal afgestemd op de persoonlijke behoeftes.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken bij Hondenschool Midden Drenthe? Laat je gegevens achter via het formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. 

 

 

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg