alles weten over

Over ons

U zocht op op “

Wat wij doen - Martin Gaus Hondenschool Eindhoven in SON EN BREUGEL.

Martin Gaus hondenschool in Eindhoven

Hondenschool Martin Gaus Eindhoven is onderdeel van een professionele organisatie met vakbekwame instructeurs, geïnspireerde leraren die enthousiast hun kennis uitdragen.

Positieve leermethodes

Als Martin Gaus Hondenschool werken wij uitsluitend met positieve leermethodes, gebaseerd op de meest recente inzichten, en mogen wij het  kwaliteitslabel voor hondentrainers voeren onder lidnummer NL00208 van APDT.BeNe en tevens SPPD gecertificeerd.

Voorlichting & Begeleiding

U kunt rekenen op optimale voorlichting en zorgvuldige begeleiding van zowel bazen als honden. Er is altijd ruimte voor gedragstherapieën, thuis- en/of privé-begeleiding bij probleemgevend gedrag van uw hond en nazorg. Een hoogwaardige serviceverlening staat voorop.

MARTIN GAUS Hondenschool: Het beste voor u en uw hond, niet alleen in de regio Eindhoven, maar ook vanuit Veghel en Den Bosch bent u in no time op onze locatie!! 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken bij Martin Gaus Hondenschool Eindhoven? Laat je gegevens achter via het formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. 

 

 

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg