Hondenschool

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer in Zoetermeer

Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer in Zoetermeer

Welkom bij Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer

Op onze hondenschool kunt u terecht met honden van alle rassen en leeftijden. We geven puppylessen en basistrainingen en hebben daarnaast nog een gevarieerd cursusaanbod.

Onze Trainingsmethode

Alle Martin Gaus Hondenscholen werken volgens een positieve trainingsmethode, dus zonder dwang, zonder fysieke straf, zonder een schrikreactie op te roepen. Honden leren – overigens net als mensen – door te associëren: wat is leuk en wat is niet leuk? Gedrag dat leuke dingen oplevert, willen ze graag herhalen. Hoe snel had uw hond door waar de koekjes vandaan komen? Of dat de riem pakken betekent dat hij uit gaat?

Van dit principe kunnen we gebruik maken met het opvoeden van de hond. Dat gedrag wat we graag herhaald zien, belonen we. Dat kan bijvoorbeeld gaan zitten op commando zijn. Of hierkomen als u hem roept. Of keurig met een losse riem meelopen zonder te trekken. Maar ook: rustig zijn en niet blaffen als de bel gaat. Niet opspringen als er bezoek komt. Netjes bij u blijven in plaats van uitvallen naar andere honden.

Tijdens de cursussen op onze Martin Gaus Hondenschool leert u uw hond begrijpen. U leert begrijpen hoe de leerprocessen werken en hoe u daarop kunt inspelen. Daarnaast leert u goed gebruik te maken van de clicker. Tevens besteden wij tijdens de cursussen veel aandacht aan lichaamstaal en gedrag, zodat u leert herkennen wat uw hond doet, waarom hij dat doet en hoe u dat gedrag kunt beïnvloeden en/of sturen.

Ons team

Het team van Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer bestaat uit gepassioneerde en gecertificeerde instructeurs. Zij zijn opgeleid bij diverse erkende onderwijsinstellingen waaronder de Martin Gaus Academie.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken bij Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer? Laat je gegevens achter via het formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. 

 

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg