alles weten over

Over ons

U zocht op op “

Wat wij doen - Martin Gaus Hondenschool Lelystad in Lelystad.

Onze hondenschool, met enthousiaste instructeurs, begeleidt al jaren honden en hun eigenaren uit onder andere Lelystad, Dronten, Almere en Zeewolde.

Wij begeleiden jou en je hond met plezier bij al jullie ‘hondse’ zaken. Je kunt rekenen op optimale voorlichting en zorgvuldige begeleiding voor jou én voor je hond. De eigenaar-hond combinaties worden tijdens onze cursussen gemotiveerd om een super team te worden.

Wij streven naar blije honden en eigenaren die plezier hebben met elkaar, elkaar begrijpen en elkaars behoeften respecteren. Ons team bestaat uit professionele kynologisch instructeurs met passie voor honden en mensen.

Wij onderscheiden ons van andere hondenscholen, niet alleen door onze kennis, professionaliteit en overdekte trainingslocatie, maar ook door onze uitgebreide theorielessen. Tijdens deze lessen bieden wij u inzicht in het wezen “hond” in de ruimste zin van het woord. U leert over zijn aard, zijn taal, zijn mogelijkheden en zijn behoeften. Verder leert u probleemgevend gedrag te voorkomen, bij te sturen ofwel hanteerbaar te maken. Kortom wij streven naar een zogenaamde holistische aanpak, er speelt namelijk zo veel meer dan soms aan de oppervlakte lijkt.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken bij Martin Gaus Hondenschool Lelystad? Laat je gegevens achter via het formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. 

 

 

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg