Hondenschool

Jouw hond in vertrouwde handen bij Hondengedragscentrum LUPO in Everdingen

Hondengedragscentrum LUPO in Everdingen

Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Monique Boss en ben van kinds af aan al gepassioneerd door honden en hondengedrag.

Op mijn CV staan alleen maar dier- en vooral hond gerelateerde beroepen. Variërend van hondenuitlater tot para-veterinair tot bedrijfsleider in asielen.

In 2008, heb ik de stap gezet en ben ik mijn eigen hondenschool gestart. Door zelf veel trainingen en bijscholingen te volgen, houd ik mijzelf up-to-date en ben daardoor in staat een groot scala aan soorten honden te trainen en verschillende soorten trainingen te geven.

Ik ben gespecialiseerd in het (her)opvoeden van honden, met name honden uit het buitenland of getraumatiseerde honden. Door deze veelvuldige bijscholing en door mijn ruime ervaring en kennis, word ik veel gevraagd om honden en soms ook eigenaren te (her)opvoeden.

Een (her)opvoedingstraject is geen makkelijk traject, maar het eindresultaat is de moeite meer dan waard.

Elke hond is een individu, waardoor elke hond zijn eigen karakter heeft. Door uw hond te leren lezen en hoe te communiceren met uw hond, ontstaat er een band die rust geeft en een stabiele basis vormt. Een hond weer hond zien worden en de band tussen hond en eigenaar zien versterken, dat geeft zo’n enorme voldoening.

Naast het (her)opvoeden, geef ik cursussen, workshops, privé lessen, gedragsbegeleiding en ben ik gedragstester bij de Sophia Vereniging.

U leert bij LUPO de “handleiding ” van de hond te herkennen en toe te passen op een hondvriendelijke manier.

Kortom: LUPO een goed idee!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken bij Hondengedragscentrum Lupo? Laat je gegevens achter via het formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. 

Galerij

Lupo1.jpg