Kynomasseur

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij Kynomassage in Dorst

Kynomassage in Dorst

Sinds 2010 is Kynomassage® hét gespecialiseerde opleidingscentrum in Nederland én België op het gebied van kynologische massage en massagetherapie. Kynomassage® staat geregistreerd in het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs.

Wie zijn wij

Wij zijn specialisten in het leren ontspannen van hond én begeleider, waardoor het zelfvertrouwen groeit en problemen als angst, stress en pijn in het tempo van hond én begeleider kunnen worden aangepakt. Deze vooruitstrevende aanpak sluit goed aan bij de ondersteuning van diverse specialisten, zoals de (holistisch)dierenarts, de fysiotherapeut, de manueel therapeut, de natuurgeneeskundig therapeut en de voedingstherapeut.

Dit bieden we aan 

  • Consulten, massagebehandelingen en massageadviezen
  • Themagerichte lezingen, workshops en cursussen (over onder meer pup, puber, oudje, artrose, pijn, angst, stress-reductie)
  • Bij - en nascholing
  • Opleidingen ‘Stress-reductie voor de professional’, ‘Kynologisch Masseur Basis’ (module 1), ‘Kynologisch Masseur Gevorderd’ (module 2), ‘Kynologisch Sportmasseur’ (module 2S1) en ‘Kynologisch Massagetherapeut’ (module 3)

De 4 peilers van Kynomassage ® zijn:

  • 1: Ontspanning en bewustwording voor jezelf

Daag jezelf uit om anders te ‘kijken’ en ‘luisteren’ naar jezelf én honden…

  • 2: Samenwerken met de hond in communicatie

Honden geven precies aan wat ze prettig vinden of niet, als je luistert…

  • 3: Analyse interne en externe factoren

De keuze voor de sessie is afhankelijk van de vraag van de klant, de observatie en palpatie én de mogelijkheden van de hond…

  •  4: De Kynomassage-methode

Rust en ontspanning begint bij het opbouwen van het lichaamsbewustzijn…

Kortom, kom je bij ons een les volgen, dan dagen wij je uit om vanuit een nieuwe invalshoek anders te leren kijken naar honden én mensen!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken bij Kynomassage? Laat je gegevens achter via het formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. 

Naar het contactformulier