Hondenschool

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij Kynofriends in Kampen

Kynofriends in Kampen

Welkom op de website van KynoFriends, mijn naam is Jessica Kemmerling.

In mei 2018 heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel om elke dag het werk te kunnen doen waar ik goed in ben en waar ik mijn passie in heb gevonden. Al toen ik klein was heb ik heel hard geroepen dat ik later met dieren wilde gaan werken, zoals heel veel jonge meisjes dat willen. Ik ben alleen nooit meer van gedachten veranderd! In 2011 verhuisde ik vanaf Kerkrade naar Dronten, om de HBO-opleiding Diergezondheid en management te volgen, welke ik in 2016 heb afgerond.

Ik ben...

• gediplomeerd Kynologisch Instructeur
• gestart met de opleidingen in 2013
 • afgestudeerd in de richting Diergezondheid & Management
 • enthousiast en leergierig, dus volg ik geregeld nascholing en cursussen.

Mijn begin in de hondenwereld Tijdens mijn studie ben ik toevallig in aanraking gekomen met het lesgeven op een lokale kynologenclub. Hoewel ik op dat moment zelf geen hond had, heb ik hier mijn eerste kennis opgedaan over hondengedrag en trainingsmethoden.
Hier is dus ook mijn passie voor dit vak ontstaan. De combinatie van het werken met honden en het helpen van de eigenaren, is wat mij elke dag weer opnieuw zo laat genieten van mijn werk!
Mijn passie en werkwijze De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat de resultaten veel groter kunnen zijn als er gewerkt wordt met 1-op-1 begeleiding, omdat de volledige aandacht bij die ene hond en baas ligt. Elke hond en baas zijn anders, en iedereen vindt een andere werkwijze fijn.
Samen kijken we naar de geschikte beloningsgerichte aanpak voor jou en je hond, zodat we kunnen werken aan jullie doelen.

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen!

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg