alles weten over

Over ons

U zocht op op “

Wat wij doen - De kleine Franciscus in s-Hertogenbosch.

Beter samenleven met huisdieren waar je blij van wordt


Ik geloof dat iedere eigenaar wil dat zijn/haar dier een goed leven heeft, en dat ze dat goede leven samen vorm kunnen geven. Ik begrijp ook dat niet altijd iedereen weet waarom er gebeurt wat er gebeurt en daarom wil ik helpen, zodat iedere eigenaar het beter kan doen. Door het goede te doen voor jezelf en je huisdier wordt niet alleen jullie leven beter, maar ook dat van alle huisgenoten en de mensen in de omgeving. Ik geloof daarin en vanuit dat geloof en vertrouwen wil ik met je samenwerken.

Dus mocht je niet meer weten hoe je het probleem dat je ervaart moet aanpakken? Ik sta je bij om problemen te verminderen, en als het enigszins kan, op te lossen, zodat jullie leefsituatie aanzienlijk verbetert. Ik weet hoe heerlijk het is om huisdieren te hebben, maar ook hoe lastig het kan zijn voor alle betrokkenen als er iets mis gaat. Samen zorgen we er voor dat iedereen beter af, samen brengen we de droom een stukje dichterbij.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken bij De Kleine Franciscus? Laat je gegevens achter via het formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. 

 

 

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg