Hondenschool

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij Hondenschool Idefix in IJsselstein

Hondenschool Idefix in IJsselstein

Professionele ondersteuning bij de opvoeding en training van uw hond

IDÉFIX staat al jaren bekend als een kwaliteitshondenschool, met zowel een indoor- als outdoor trainingslocatie in IJsselstein. We trainen in kleine groepen van 4 tot 5 honden. Iedere cursist en hond krijgt individuele begeleiding tijdens de groepstrainingen. We kijken naar ieders behoefte en staan altijd vol enthousiasme en passie voor u klaar!

Naast de algemene basis oefeningen vinden wij het belangrijk u mee te nemen wat de leerprincipes van honden zijn, hoe je een hond goed kan leren lezen en bepaalde signalen gaat herkennen. De input van onze cursisten vinden wij belangrijk zodat we de trainingen geheel op maat en wens kunnen aanpassen.

IDÉFIX is hét adres voor professionele ondersteuning bij de opvoeding en training van uw hond. Bent u op zoek naar een moderne hondenschool en altijd traint met plezier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vol vertrouwen, ontspannen samen trainen en dat allemaal op een positieve manier!

Susanne Teeuw; Kynologisch instructeur en gespecialiseerd in Puppy, beginners en basis cursus

Ruud Bouten; Kynologisch instructeur en gedragsdeskundige i.o. gaat zich specialiseren in privé begeleiding

Joëlla Rappard (eigenaar); Kynologisch instructeur en gedragsdeskundige, gespecialiseerd in; Puppy, basis, gehoorzaamheid en behendigheid

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg