Hondenschool

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij Hond&Spelen in Wilrijk

Hond&Spelen in Wilrijk

Spelen is een belangrijk onderdeel van de (her)opvoeding en training van je hond.

Het zorgt bovendien voor minder stress en meer begrip tussen mens en hond.

Als je creatief bent in de manier waarop je met je hond speelt, blijft hij geïnteresseerd en krijgt hij de kans om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Spelen versterkt eveneens de (vertrouwens)band tussen mens en hond.

Dit is wat we doen bij Hond&Spelen!

Samen met je hond werken aan een unieke relatie, met als uiteindelijk doel vertrouwen, verbinding, rust en vrede te creëren.

Honden hebben net als mensen een aantal basisbehoeften : veiligheid, voedsel, plaats, structuur en begrenzing. Indien hier niet aan voldaan kan worden in de eerste levensmaanden, bestaat de kans dat je hond later gedragsproblemen kan ontwikkelen. Deze noden dienen al vervuld te worden vanaf de geboorte, dus bij de moeder in het nest. De keuze van een goede fokker is hierbij zeer belangrijk. Ook als je een hond gaat adopteren uit een asiel, is je keuze afhankelijk van een heleboel factoren. Als Hondencoach/Puppycoach kan ik je met raad en daad bijstaan in dit proces. Een hond wordt een deel van het gezin, voor vele jaren. In een eerste verkennend gesprek gaan we samen op zoek naar de geschikte hond voor jou! En met evenveel plezier wil ik je ook verder bijstaan in de opvoeding van je pup of jonge hond!

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg