Hondenschool

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij De Hondenkaravaan in Ridderkerk

De Hondenkaravaan in Ridderkerk

Kleinschalig, ruimte voor fouten en persoonlijke groei, maar vooral veel plezier en humor! Want hoe intensief de training met jouw hond ook lijkt, plezier verzacht en verlicht elke situatie.

Voor ons hoeft een hond nooit iets te kunnen 'gewoon omdat hij het maar moet doen'. Een hond is een levend wezen en heeft net zoveel behoefte aan aandacht, tijdsinvestering en liefde als wij mensen. De Hondenkaravaan werkt dan ook vanuit contact tussen eigenaar en hond. Wij willen inzicht geven in wie jouw hond is en wat hij kan (of juist niet).

Het team van De Hondenkaravaan bestaat uit verschillende professionals en vrijwilligers. Samen hebben wij als doel om mensen meer inzicht te geven in hondengedrag en honden een zo’n goed mogelijke positie te geven in onze maatschappij. Onze opleidingen hebben wij behaald aan diverse gerenommeerde instituten zoals de Martin Gaus Academie, Dogvision, Tellington Methode en de Dierenbescherming.

Onze opvoedbegeleiding en gedragsbegeleiding is individueel. Groepslessen worden gegeven in kleine samenstellingen van 3 tot maximaal 4 honden. Bij instroom in de groepslessen wordt gekeken of het voor mens en hond geschikt is.

Wij vinden het belangrijk dat cursisten zich op hun plek voelen. Daarom doen wij altijd eerst een vrijblijvende kennismaking. Zo leer je als cursist het team kennen en wij jou. Tijdens de kennismaking bekijken wij welke van onze diensten geschikt kunnen zijn.

Onze hoofdvestiging is in Ridderkerk, waar wij een kleine overdekte workshopruimte en trainingsruimte in de buitenlucht hebben. Daarbij hebben wij een dependance in Abbenbroek (gemeente Nissewaard) en Alblasserdam.

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg