Raad van toezicht

Marleen van Baal

U zocht op op “

Marleen van Baal

Mijn naam is Marleen van Baal en ik ben coach en verbindend ondernemer in de dierenbranche.

Ik heb een coachpraktijk Hond InZicht, waar ik mens met hond coach. Ik coach eigenaren en dierprofessionals op inzicht in het dier, inzicht in de mens en inzicht in de relatie tussen mens en dier.

Naast het werken met mens en dier coach ik hondenprofessionals bij het opzetten of doorstarten van hun bedrijf in mijn coachpraktijk HondZakelijk. Ook ben ik eigenaar van Hersenwerk voor dieren, waaronder de vier units hond, paard, kat en konijn. Daarin werk ik met teams van dierprofessionals die Hersenwerk als specialisatie integreren in hun werk en faciliteer ik de opleiding tot begeleider Hersenwerk.

Als AAI Professional, docent aan HondenSpiegel en als consortiumpartner in onderzoeksprojecten maak ik mij sterk voor het op verantwoorde wijze inzetten van dieren in zorg, welzijn en coaching.

Maatwerk, welzijn en welbevinden van dieren loopt als een rode draad door al mijn werkzaamheden. InZicht is voor mij de sleutel: als je weet wat een dier nodig heeft, kun je hem op maat begeleiden en hem een prettig leven laten leiden binnen de kaders van onze maatschappij.

Naast inzicht is verbindend ondernemerschap een belangrijke pijler voor mij. Om welzijn te vergroten is kennis en saamhorigheid nodig. Door met elkaar te verbinden en kennis te delen, kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening vergroten. Dit leidt weer tot meer inzicht bij de eigenaren en dat heeft per direct effect op het welbevinden van dieren.

Met een flinke dosis bevlogenheid ga ik het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk vanuit de Raad van Toezicht ondersteunen. Binnen dit keurmerk komen alle pijlers bij elkaar en versterken we het werkveld vanuit meerdere kanten; Een concept waar ik blij van word.