Workshops in de spotlight

U zocht op op “

Na de eerste twee succesvolle workshops met honden in België staan de volgende twee alweer op het programma bij het Martin Gaus Keurmerk. Wil jij je hond leren begrijpen, of ben je op zoek naar nieuwe dingen om aan te leren die ook nog eens heel handig zijn? Dan zijn deze workshops iets voor jou! 

Leer je hond begrijpen

26 maart - Workshop 'lichaamstaal bij honden'
We willen onze honden zo graag begrijpen! ‘Konden ze het ons maar vertellen’, verzuchten we vaak. Honden praten niet met woorden, maar met lichaamstaal. Als je daarover meer wilt weten omdat je met honden werkt of samenleeft, is dit een fijne workshop voor jou, die door Kiki Vanhoenacker wordt gegeven in Schoten nabij Antwerpen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Mentale uitdaging voorkomt probleemgedrag

10 april - Workshop 'Tricks & trucks met honden'
Wist je dat honden die mentaal worden uitgedaagd minder probleemgedrag kunnen vertonen? Door een hond leuke dingen aan te leren die ook nog eens goed van pas kunnen komen in het dagelijks leven, creëer je een fijne vriendschapsband met je viervoeter. Isabelle Sels heet je graag welkom in de wereld van tricks & trucs! Deze workshop wordt gegeven in Leopoldsburg.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Ben jij keurmerkdrager en wil je bij een van deze (of beide) workshops zijn? Meld je dan aan via de ledenvoordeelpagina!

Kennis is belangrijk

Na- en bijscholing is een vast onderdeel van het Keurmerk, door het verzorgen van na- en bijscholing zijn alle professionals binnen het Martin Gaus dierenwelzijnskeurmerk altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Alle professionals worden regelmatig zelf getraind en vormen een netwerk waarbinnen ze onder andere via inspiratie- en kennisdagen zich met elkaar verbinden. Benieuwd naar de kracht van het Martin Gaus dierenwelzijnskeurmerk? Lees hier meer.