Vergroot je kennis

U zocht op op “

Doorheen het jaar 2022 organiseert het Martin Gaus Keurmerk mooie workshops voor honden- en kattenprofessionals met bekende topdocenten. Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Ben je aangesloten bij het Martin Gaus Keurmerk, dan is je deelname gratis*. Elke workshop heeft een beperkt aantal deelnemers, dus wil je meedoen, zorg dan dat je erbij bent en schrijf je in. 

Rust in de pubertijd

14 oktober - Interactieve lezing 'Rust in de pubertijd'

Een puber in huis… dat is niet alleen voor de hond schakelen naar een nieuwe levensfase, maar ook voor jou! De puberteit is een periode in het leven waarin erg veel verandert. Het lichaam groeit, emoties ontwikkelen zich en leerprocessen zijn volop in beweging. Kortom, een periode die extra stress kan veroorzaken. In deze interactieve lezing maken we samen een reis door de puberteit bekeken vanuit de invalshoek van Kynomassage.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Aan de slag met Rally-O

16 oktober - Workshop 'Rally-O'

Rally-O is een uit Amerika overgewaaide hondensport die al heel populair is in Duitsland, waar ook wedstrijden zijn. In België hoor je nog niet zo veel over deze fijne, relatieversterkende activiteit. Maar dat gaat veranderen! Jo Mertens van JoMyDog geeft tijdens deze inspiratiedag een introductie over rally-O waarbij de nadruk niet ligt op de wedstrijdsport, maar op een creatieve benadering van de gehoorzaamheid in een leuke setting.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Ervaar hoe jouw hond spiegelt

12 november  - Workshop 'Spiegelen met honden'

Iedereen heeft weleens in de spiegel gekeken om zich zo bewust te worden van het eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Wist je dat een hond ook een spiegel voor je kan zijn? Als je een keer wilt ervaren hoe jouw hond jou spiegelt en zo wilt leren anders naar jezelf te kijken, dan is deze workshop echt wat voor jou!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

..en meer

Er staan nog meer leuke workshops op de planning! Bekijk het actuele aanbod via deze pagina.

Kennis is belangrijk

Na- en bijscholing is een vast onderdeel van het Keurmerk, door het verzorgen van na- en bijscholing zijn alle professionals binnen het Martin Gaus dierenwelzijnskeurmerk altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Alle professionals worden regelmatig zelf getraind en vormen een netwerk waarbinnen ze onder andere via inspiratie- en kennisdagen zich met elkaar verbinden. Benieuwd naar de kracht van het Martin Gaus dierenwelzijnskeurmerk? Lees hier meer.

*Gratis inschrijven voor keurmerkdragers gaat via de ledenvoordeelpagina.