Regionale samenwerking onder het Keurmerk

U zocht op op “

Nu ook regionale samenwerking onder het Keurmerk

Er is een nieuw initiatief opgestart bij Villa Hondenkaravaan, een gedrag- en coachingsbedrijf voor honden en mensen. Vanaf nu vindt er bij hen regionale samenwerking plaats onder het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk.

Oprichtster Sharon van Wijngaarden: ‘Villa Hondenkaravaan is vanaf het begin aangesloten bij het Martin Gaus Keurmerk. De meerwaarde van samenwerking en permanente bijscholing passen precies in onze filosofie. Met de verhuizing naar een nieuwe locatie kwam er ruimte vrij voor de al bestaande ambitie om meer samen te werken met andere dierprofessionals en gebruik te maken van elkaars expertises. Met een nieuw opgezet expertisecentrum kunnen huisdieren en hun eigenaren van de juiste ondersteuning worden voorzien en zorgen we dat ze terechtkomen bij de juiste dierprofessional. Vanuit die gedachte hebben we dierprofessionals vanuit diverse disciplines uitgenodigd om de mogelijkheden van intensieve samenwerking onder de paraplu van het Keurmerk te bespreken. Samenwerking gebaseerd op wederkerigheid en vertrouwen, door kennis op te doen over de verschillende expertises. Samen optimaliseren we zo het dierenwelzijn, maar bovenal leren we veel van elkaar en verbeteren we onze professionaliteit.’

Heb je ook behoefte aan meer samenwerking en wil je in je omgeving ook een expertisecentrum opzetten? Neem contact op via info@martingauskeurmerk.nl, dan gaan we samen aan de slag!