Een nieuwe keurmerkdrager

Dubbel feest bij Martin Gaus Hondenschool Eindhoven

U zocht op op “

Dubbel feest bij Martin Gaus Hondenschool Eindhoven

Hondenschooleigenaar Veronica van Ameijde van de Martin Gaus Hondenschool Eindhoven in Son vierde zondag 19 september twee mijlpalen: het is 25 jaar geleden dat ze op verzoek van Martin Gaus haar eigen hondenschool oprichtte én ze kreeg het bordje van het keurmerk overhandigd.

Veronica heeft veel in de sector zien veranderen. Met name de manier waarop we met honden samenleven valt daarin op: de hond is een onderdeel van het gezin geworden, een dier waarmee je op een positieve manier zo leuk mogelijk een fijn leven opbouwt. Veronica heeft samen met haar trouwe team inmiddels duizenden pups en hun eigenaren geholpen om een goede start te maken.

De topkwaliteit van haar hondenschool is de reden dat Veronica tijdens een zonnige dag met leuke activiteiten het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk in ontvangst mocht nemen. Dat maakt haar kwaliteit nog beter zichtbaar. Veronica en haar medewerkers gaan met onverminderde energie door om nog meer toekomstige baasjes en hun pups op te weg te helpen naar een heel mooi leven.