10 praktische workshops in België

U zocht op op “

10 praktische workshops in België 

Doorheen het jaar 2022 organiseren we 10 mooie workshops voor hondenprofessionals met bekende topdocenten. Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Ben je aangesloten bij het Martin Gaus Keurmerk, dan is je deelname gratis*. Elke workshop heeft een beperkt aantal deelnemers, dus wil je meedoen, zorg dan dat je erbij bent en schrijf je in. 

Maak gebruiks van een reekskorting

Bij inschrijving op de gehele reeks van 10 workshops geldt een reekskorting van 5%. Neem hiervoor contact op via info@martingauskeurmerk.nl.  Ben je net te laat? Geen probleem. Geef het door en bij voldoende animo organiseren we het nogmaals. 

Op 12 maart 2022 is de workshop ‘Hierkomen’ in Schoten door Kiki Vanhoenacker. 

We willen dat onze honden komen als we ze roepen. Maar hoe pak je dat aan zodat je hond zonder aarzelen naar je toe komt? Hoe leer je een hond stap-voor-stap hierkomen? Hoe ga je om met afleidingen? Hoe zet je voertjes of lichaamstaal in? Leer de mythen en valkuilen herkennen. 

Tijdens workshop leer je hoe jij de technieken inzet om je hond sneller te laten hierkomen. 

Lees hier meer informatie of meld je direct aan via de ledenpagina.

Op 26 maart 2022 verzorgt Kiki Vanhoenacker in Schoten de workshop ‘Lichaamstaal’. 

We willen onze honden zo graag begrijpen. "Maar ze kunnen het niet vertellen”. Honden praten niet met woorden, maar met lichaamstaal. Ook met klank en geur, maar deze komen in de workshop terzijde aan bod. Tijdens deze workshop in Schoten vertelt Kiki Vanhoenacker jou meer over lichaamstaal aan de hand van veel beeldmateriaal en de live observatie van de aanwezige honden. 

Lees hier meer informatie of meld je direct aan via de ledenpagina.

Komende data, onderwerpen en locatie in de reeks: 

*Gratis inschrijven voor keurmerkdragers gaat via de ledenpagina