Hondenschool

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij DogWise hondenschool & Gedragspraktijk in Warnsveld

DogWise hondenschool & Gedragspraktijk in Warnsveld

Hondenschool DogWise in de regio Gorssel

Hondenschool en gedragscentrum DogWise ligt centraal in de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Sinds 1998 kun je bij ons terecht voor wat we noemen hogere hondkunde, waarbij je een hoop leuke en praktische vaardigheden leert om met je hond om te gaan.

 Gorssel is de thuisbasis van DogWise, waar we de beschikking hebben over een grasveld, een zeer ruime binnenhal en een gezellige en verwarmde kantine voor onze theorieavonden, lezingen en workshops. Daarnaast hebben we een tweede locatie bij Intratuin Lochem, waar we lessen kunnen combineren met de daar aanwezige dierenafdeling en trimsalon. Bovendien beschikken we speciaal voor gedragsbegeleiding en privélessen over een praktijkruimte in Warnsveld.

Jouw hond is ons vak!

We zijn toonaangevend in de regio en werken met gemotiveerde en zeer ervaren gediplomeerde instructeurs en een gecertificeerde kynologisch gedragstherapeut. We gaan uit van moderne trainingstechnieken die gebaseerd zijn op wetenschappelijke inzichten. Wat we doen is jou inzicht geven in het gedrag van je hond, zodat jij vervolgens je hond kunt trainen en beter leert te begrijpen.

Wij leveren maatwerk…

We werken niet met snelle oplossingen of examens. Wél met creatief en vindingrijk maatwerk, leuke lessen en veel persoonlijk advies. Op basis van respect en vertrouwen zul je ervaren hoe geweldig het is om samen bezig te zijn met je hond. Eerst bouw je samen met je pup of puber een stevige basis op. Daarna ligt er voor de enthousiaste hondeneigenaar een uitgebreid activiteitenaanbod klaar om samen met je hond wekelijks te trainen.

…en nog veel meer

Naast een cursusaanbod voor puppy’s, jonge honden en gevorderden bieden we diverse online trainingen met e-books, bijvoorbeeld over het spelen van puzzels met je hond en leuke activiteiten speciaal voor kinderen. Daarnaast bieden we puppytesten voor fokkers, waarbij we pups testen op een aantal eigenschappen om ze bij de juiste eigenaren te kunnen plaatsen. We werken verder nauw samen met dierenartsen, dierenspeciaalzaken en andere deskundigen in de regio, zodat we je altijd naar het juiste contact kunnen doorsturen.

Plezier!

Naast het boeken van resultaat hechten we veel waarde aan het maken van plezier met honden. Bij ons kun je bijvoorbeeld terecht voor het beoefenen van Nadac hoopers, een laagdrempelige sport waarbij honden een parcours met boogvormige hoepels en tunnels leren afleggen. We hebben een leuke escape game voor in het bos ontwikkeld en organiseren speciale Puppy Party’s, waarbij pups allerlei goede ervaringen kunnen opdoen.

Teamwork

Uniek is onze Ratjetoe cursus met hoge fun factor, waarbij we iedere week een stukje uit een andere hondensport of een specifiek onderdeel van het hondengedrag behandelen en regelmatig een gezamenlijke wandeling maken. Iedereen kan op eigen niveau en in eigen tempo meedoen. Uitdagingen genoeg, want na Ratjetoe Brons, Zilver en Goud kun je door naar Ratjetoe Diamant en Robijn! Tijdens deze lessen komt alles samen waar we als DogWise voor staan: samen leren en samenwerken met je hond, om zo te kunnen uitgroeien tot een (h)echt team.

Kennismaken met onze hondenschool?

We zijn te vinden via www.dogwise.nl of kom sfeer proeven in onze Facebookgroep www.facebook.com/groups/245725258813183 om te ervaren wat nou precies ‘des DogWise’ is.

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg