Hondenschool

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij Dog Talk VOF in Aalsmeer

Dog Talk VOF in Aalsmeer

DogTalk brengt hond en baas op één lijn. Je bent van plan een hond te nemen. Misschien is hij er al. Nu zoek je een goede hondenschool, hondentraining of gedragsbegeleiding.

DogTalk, is de beste keus voor jouw hond!

Een hond heeft grote invloed op jouw welzijn en dat van je eventuele gezin. Daarom is het belangrijk dat het samenleven zo harmonieus mogelijk gaat. Elke hond en elk huishouden is anders en vraagt een daarop afgestemde aanpak. Bij DogTalk kun je maatwerk verwachten. We bieden kwaliteit op een laagdrempelige manier. We zijn kritisch, eerlijk en resultaatgericht. Maar vooral zijn we praktisch ingesteld en flexibel.

We hebben AANDACHT voor jou en je hond, voor je gezinssituatie en voor je wensen over de opvoeding van je hond. We bouwen aan VERTROUWEN van jou in je hond en je hond in jou. En aan jouw vertrouwen in ons als ervaren, geschoolde en erkende professionals. SAMENWERKING is essentieel bij het creëren van een verantwoorde, veilige en prettige omgang met je hond. We geven je er de handvatten voor: kennis van de hondentaal, training en persoonlijke begeleiding, zodat jullie samen elke situatie aankunnen.

De hondeninstructeurs en gedragsdeskundigen van DogTalk helpen je bij de training en opvoeding van je puppy of oudere hond en bij probleemgedrag.

Of je nu een puppy hebt of een oudere hond, groot of klein, de hond moet jouw huisregels en omgangsregels kennen. Die regels zijn in elk huishouden anders. Het maakt verschil of je alleen bent of samen. Of er ook kinderen zijn en van welke leeftijd. En natuurlijk is geen hond hetzelfde. Daar stemmen wij bij DogTalk onze trainingen en (gedrags)begeleiding op af. Maatwerk dus. Je kan bij ons terecht met je:

Aankoopbegeleiding en Beagle fokker.

Een goed begin in het halve werk. We kunnen je ondersteunen met voorlichting (wat komt er allemaal bij kijken), de voorbereiding (raskeuze, soort hond, waarvandaan), puppy match (welke puppy uit het nest past bij jou en eventueel je gezin) en de introductie van de puppy of de oudere hond (wat is er nodig voor een goede start). Of misschien ben je op zoek naar een sociale en gezonde beagle pup, neem dan eens een kijkje bij onze beagle kennel “Let the Dog Talk”.

 

DogTalk VOF Mobiel: (06) 21 89 98 86 E-mail: info@dogtalk.nl Website: www.dogtalk.nl

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg