alles weten over

Over ons

U zocht op op “

Wat wij doen - Dogs on the road in Ridderkerk.

Hondenuitlaatservice Dogs on the Road in Ridderkerk/Rotterdam

Bij hondenuitlaatservice Dogs on the Road van Petra Velthuizen kunnen honden naar wens ravotten, speuren, spelen, rennen en echt zichzelf zijn. Onze uitlaatservice haalt honden op in Ridderkerk Bolnes, Slikkerveer en Centrum en in Rotterdam IJsselmonde en Beverwaard, elders in overleg.

Iedere hond is uniek. Daarom kijken we  tijdens het uitlaten heel goed naar de individuele behoeftes van ieder dier. Het kan zijn dat dat de ene hond graag snuffelt en speurt om zo even tot rust te komen, de andere liever zijn eigen gang gaat en rustig wil rondscharrelen en de volgende meer houdt van spelen met andere honden. Wij bieden daarvoor alle mogelijkheden!

Heel fijn: een omheind terrein

Heel fijn is dat we een omheind terrein hebben. Deze heerlijke tuin met groot grasveld kunnen we een paar keer per week gebruiken. Daardoor kunnen ook honden met vluchtgedrag of honden met een sterk jachtinstinct die in openbare gebieden niet los kunnen met onze uitlaatservice mee. Pups kunnen er veilig plezier maken en socialiseren met soortgenoten zonder zich te overbelasten en oudjes kunnen er rustig rondsnuffelen.

Onze werkwijze

Dogs on the Road werkt met maandabonnementen. Vaak gaan honden op een of meerdere vaste dagen in de week met ons mee. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn wisselende dagen ook mogelijk. Onze bus met ventilator voor frisse en schone lucht heeft vier verblijven voor grote honden en vier voor kleine honden. Houd er rekening mee dat er voor grotere honden eerder een wachtlijst kan zijn.

We denken graag met je mee

Alle honden die sociaal zijn naar soortgenoten zijn bij ons welkom. We werken met kleine groepen en letten er goed op dat honden zich op hun gemak voelen. Zonder een huisbezoek, intakegesprek in onze tuin en eventueel een proefwandeling gaan honden niet met ons mee. We zijn gediplomeerd, betrokken en flexibel en denken graag met je mee hoe we het voor jouw hond zo veilig en vertrouwd mogelijk kunnen maken. Want de hond, die staat bij ons centraal!

Je hond blij maken met onze uitlaatservice?

Neem contact met ons op via www.dogsontheroad.nl

 

 

Galerij

badkamer (3).png
badkamer (4).png
badkamer (2).png
badkamer (1).png