Hondenschool

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij Dogs & Dreams in Westerlo

Dogs & Dreams in Westerlo

Welkom bij Dogs & Dreams, mijn naam is Pieter Bruynseels.

De passie voor honden is voor mij steeds groter en groter geworden. Hoe meer ik met mijn eigen honden bezig was, hoe meer ik hunkerde naar het beter begrijpen van deze ongelooflijke diersoort.
Dit heeft mij aangezet tot het lezen van vele boeken, volgen van verschillende cursussen en het bijwonen van talrijke workshops en lezingen. De passie wordt alsmaar groter.

Ben je op zoek naar een training op maat voor je jonge pup of voor je volwassen hond? Dan ben je hier op de juiste plaats. Bij Dogs & dreams bieden we trainingen aan die aangepast worden aan de verlangens en dromen van de mensen. Wil je graag privébegeleiding of juist trainen in een groep? Heb je een specifiek probleem of juist een bepaald verlangen? Alles is mogelijk!

Onze groepen zijn ook nooit groter dan 6 begeleiders met honden, wij verkiezen daarbij ook nog om positief te trainen en niet te werken met correcties. Door duidelijke grenzen vast te stellen en positief om te gaan met de hond kan er een mooie samenwerking ontstaan. Hierdoor groeit er een mooie band tussen de eigenaar en zijn viervoeter.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken bij Dogs & dreams? Laat je gegevens achter via het formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg