Konijnendeskundige

U zocht op op “

Vertrouwd advies bij al jouw vragen

Je hebt twee konijnen in huis, wat als ze niet zindelijk zijn? Of ze slopen de bank? Misschien lukt het niet om de nagels te knippen of vertoont je konijn ander probleemgedrag of misschien wil je je konijn gaan trainen maar weet je niet hoe. Gelukkig zijn er konijnendeskundigen die je kunnen helpen. Maar je wilt natuurlijk wel dat je geholpen wordt door een echte deskundige. Dan is het van het grootste belang dat de professional die je begeleidt over de beste kennis en vaardigheid beschikt die jij nodig hebt. Die kan je hier vinden.

Daarnaast is het belangrijk dat jouw professional ook het bedrijf goed heeft georganiseerd. Al deze dingen zijn opgenomen in het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk. Dragers van dit keurmerk worden gecontroleerd op alle essentiële punten zodat jij ervan uit kunt gaan, dat je vol vertrouwen en zonder zorgen je konijn in handen kan geven van deze Konijnendeskundigen.

Zoek je een betrouwbare Konijnendeskundige?

Vul hieronder je postcode in en kijk welke keurmerk Konijnendeskundige er bij jou in de buurt zitten en wat ze aanbieden.