Kattentrimmer

U zocht op op “

Je kat naar de trimsalon

Je kat geef je niet zo maar uithanden als deze vachtverzorging nodig heeft. Het liefste blijf je er ook bij om te zien hoe er met jouw kat wordt omgegaan. Een professionele en gediplomeerde kattentrimmer kan niet alleen de vacht van jouw kat verzorgen, maar je ook informatie geven over de verzorging thuis. De trimmer houdt rekening met het karakter van jouw kat en daarbij natuurlijk het welzijn. De manier van verzorging wordt met je besproken en bepaald naar de behoefte van de kat, rekening houdend met de wens van jou als eigenaar. Met het welzijn van de kat altijd op de eerste plaats. Er wordt gewerkt zonder narcose. Indien noodzakelijk en in overleg met de dierenarts kan er medicatie worden voorgeschreven.

Een Martin Gaus Dierenwelzijnseurmerk dragende trimmer wordt gecontroleerd op deze punten, opleiding, omgang kat en eigenaar, bijscholing, inrichting trimsalon (bij ambulante trimmers het materiaal) en hygiëne. Zo kun je jouw kat met een gerust hart overdragen aan de door jouw geselecteerde trimmer van onze lijst met Keurmerk trimmers.

Aansluiting bij het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk houdt in dat keurmerkdragers voor de werkzaamheden waarvoor het keurmerk is aangevraagd jaarlijks worden gecontroleerd op dierenwelzijn, positieve werkmethodes, deskundigheid wat betreft kennis en vaardigheden, professionaliteit van de organisatie en werken volgens de normen van veiligheid en hygiëne. Dat gebeurt op basis van aangeleverde informatie en controles in de praktijk.

Vind een kattentrimmer

Aangesloten bij het Martin Gaus Keurmerk