Honden Uitlaatservice (HUS)

U zocht op op “

Honden Uitlaatservice

Een betrouwbare opvang voor je hond op momenten dat je zelf geen tijd hebt. Het is meer dan alleen oppassen. Een professionele Honden Uitlaatservice heeft kennis en ervaring op het gebied van honden, hondengedrag, groepsgedrag, behoeftes, emoties en alles wat er belangrijk is wanneer een professionele Uitlaatservice de verantwoordelijkheid van jouw hond overneemt.

Daarnaast is het belangrijk te weten dat jouw professional ook betrouwbaar is om jouw hond thuis op te halen als je er zelf niet bent. Al deze dingen zijn opgenomen in het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk. Dragers van dit keurmerk worden gecontroleerd op alle essentiële punten zodat jij ervan uit kunt gaan, dat je vol vertrouwen en zonder zorgen je hond in handen kan geven van deze Honden Uitlaatservice.

Aansluiting bij het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk houdt in dat keurmerkdragers voor de werkzaamheden waarvoor het keurmerk is aangevraagd jaarlijks worden gecontroleerd op dierenwelzijn, positieve werkmethodes, deskundigheid wat betreft kennis en vaardigheden, professionaliteit van de organisatie en werken volgens de normen van veiligheid en hygiëne. Dat gebeurt op basis van aangeleverde informatie en controles in de praktijk.

Hier kan je van op aan:

Veilig vervoer

Jouw hond wordt veilig vervoerd in een geschikte reisbench of auto

Diervriendelijke werkmethodes

Jouw hond wordt positief en diervriendelijk benaderd

Kennis

De uitlaatservice bevat actuele kennis van zaken

Veiligheid

Onze HUS'en beschikken over de juiste ....

De juiste groepsgrootte

Jouw hond in een groep niet groter dan ...

Diervriendelijke werkmethodes

Jouw hond wordt positief en diervriendelijk benaderd

Veiligheid

Onze HUS'en beschikken over de juiste ....