Dierenpension

U zocht op op “

Een dierenpension dat de juiste zorg draagt

Wanneer je niet in staat bent zelf voor je dier te zorgen voor kortere of langere tijd, wil je dat je dier bij iemand is, die er goed voor kan zorgen en die weet wat het beste is voor jouw dier. Maar ook de huisvesting, verzorging, voeding, tijd en aandacht zijn erg belangrijk. Verder is het van belang dat de pensionhouder het bedrijf goed georganiseerd heeft en weet hoe te handelen als er situaties zijn waarin moet worden gehandeld.

Al deze dingen zijn opgenomen in het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk. Dragers van dit keurmerk worden gecontroleerd op alle essentiële punten zodat jij ervan uit kunt gaan, dat je vol vertrouwen en zonder zorgen je dier in handen kan geven van dit pension.

Aansluiting bij het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk houdt in dat keurmerkdragers voor de werkzaamheden waarvoor het keurmerk is aangevraagd jaarlijks worden gecontroleerd op dierenwelzijn, positieve werkmethodes, deskundigheid wat betreft kennis en vaardigheden, professionaliteit van de organisatie en werken volgens de normen van veiligheid en hygiëne. Dat gebeurt op basis van aangeleverde informatie en controles in de praktijk.