Hondenschool

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij Dierenpension De Witte Hoeve in Macharen

Dierenpension De Witte Hoeve in Macharen

Welkom bij Dierenpension De Witte Hoeve!

De plek voor uw retriever, doodle en jachthond. We bieden u vakantieopvang, dagopvang met haal en breng service, trimsalon, hondenschool.

Het hondenpension beschikt over lichte en ruime binnenverblijven, die 's zomers koel zijn en 's winters verwarmd worden. We beschikken ook over ruime speelweides waar uw hond mag spelen en ravotten. 
Het comfort van jouw hond wordt uiteraard niet vergeten, iedere kennel is voorzien van een mand met een fijne deken. Bovendien kan jouw hond zelf bepalen of hij naar buiten of binnen wilt. Het binnenverblijf staat in directe verbinding met het buitenverblijf. 

Ook beschikken we over een dagopvang met haal en brengservice.

Het kattenpension is ingericht als een huiskamer met een bankstel, tafels en een keukenblok. Er zijn diverse ligplaatsen, zodat uw kat zich er snel thuis zal voelen en een eigen plekje kan creëren. Speeltoestellen, ligplateus, klim- en krabpalen bieden alle uitdagingen voor jouw kat om naar hartenlust te spelen en te onspannen. 
Is jouw kat dol op buitenspelen? Geen zorgenm door een connectie met een overdekt en afgesloten buitenverblijf kan jouw kat de gehele dag lekker zijn eigen gang gaan. 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken bij Dierenpension De Witte Hoeve? Laat je gegevens achter via het formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. 

 

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg