Hulp bij problemen met je huisdier

Gedragstherapie

U zocht op op “

Gedragstherapie bij BergseBeestenBoel in Geertruidenberg.

Het kan zijn dat je bepaald gedrag van de dier niet snapt en dit graag wil begrijpen. Het kan ook zijn dat je dier probleemgedrag vertoont en jij hier als eigenaar graag hulp bij wilt, of je wil wel eens weten wat je nou nog meer kan doen om het leven voor jouw dier zo dierwaardig mogelijk te maken. Voor al deze punten en meer, kun je bij BergseBeestenBoel in Geertruidenberg terecht!

Probleemgedrag is helaas iets waar we in onze drukke samenleving steeds meer mee te maken krijgen. Met behulp van adviezen en/of voor jou op maat gemaakte therapieën helpen wij je op weg de relatie met en het (probleem)gedrag van jouw dier(en) te verbeteren of veranderen. Met gedragstherapie/-begeleiding leren wij jou als eigenaar hoe het gedrag te veranderen is. Door middel van adviezen leren we je inzicht te krijgen in jouw (huis)dier.

Let op: wat voor jou probleemgedrag is, wil niet zeggen dat jouw dier ook zo ervaart, misschien is het voor hem of haar wel heel natuurlijk gedrag. Dieren zullen ons als mens niet expres pesten met bepaald gedrag, ondanks dat het voor ons soms wel zo kan lijken. Ze hebben er altijd een goede reden voor, het is dan aan ons mensen om er achter te komen wat die reden is en of we het gedrag toch om kunnen buigen naar iets wat voor ons en voor het dier positief is.

Wil jij hulp met gedragsproblematiek bij jouw dier? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik heb interesse!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.