Backoffice medewerker gezocht

U zocht op op “

Backoffice medewerker gezocht voor het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk (26 - 32 uur)

Ben jij opzoek naar een administratie functie met veelvuldig contact met collega's en (aspritant)keurmerkdragers? Kan je goed zelfstandig werken, overzicht houden en coordineren? Dan ben jij de backoffice medewerker die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als backoffice medewerker voor het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk ben jij het aanspreekpunt voor de (aspirant) keurmerkdragers en voer je zelfstandig het administratieve proces van aanmeldingen uit. Je verzorgt de procedure na acceptatie van de keurmerkdrager, je houdt en werkt de status bij van de (aspirant) keurmerkdragers en beheert de maibox. Dit betekent dat je de aanmeldingen in Excel verwerkt, sepa-formulieren opstuurt, vragen beantwoordt, nabelt en contact onderhoudt met de (aspirant) keurmerkdrager.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een mbo werk- en denkniveau en administratieve ervaring
  • Je hebt bij voorkeur een commerciële instelling
  • Je woont in de omgeving van Veenendaal
  • Je hebt ervaring met Microsoft Office
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd

Wat bieden wij?

  • Werken bij een Nederlands familiebedrijf met een informele en gemoedelijke werksfeer
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen op fulltime basis, een goede pensioen- en Anw-hiaatregeling, een volledige reiskostenvergoeding o.b.v. €0,19 per kilometer en een goede kortingsregeling voor onze eigen honden- en kattenvoeding
  • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig gezellige uitjes organiseert
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen, onder meer door het volgen van trainingen en opleidingen

Wie zijn wij?

Het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk maakt de kwaliteit van de dierprofessional zichtbaar voor de diereigenaar. Via dit platform kun je als diereigenaar op een betrouwbare manier een goede professional vinden waarnaar je op zoek bent. Die kwaliteit gaat over kennis, vaardigheid, organisatie, dierenwelzijn en alles waardoor de behoefte van en de zorg voor de dieren zo goed mogelijk kan worden ingevuld. De samenwerking tussen de proffesionals wordt gestimuleerd door onder andere na- en bijscholing en inspiratietrainingen en -dagen.

Interesse?

Ben jij de backoffice medewerker die we zoeken en herken jij jezelf in het profiel? Dan zien wij je motivatie en cv graag tegemoet. Je kunt je sollicitatie mailen naar ros@martingauskeurmerk.nl t.a.v. Ros Nawijn. 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.