Hondenschool

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij Hondenschool Aai-pet in Enschede

Hondenschool Aai-pet in Enschede

AAi-PET, DE HONDENSCHOOL VAN ENSCHEDE EN OMSTREKEN!

Dé hondenschool van Enschede en omstreken, waar plezier, samenwerking en begrip centraal staan. De enige hondenschool in de omgeving met een kynologisch instructeur en Kynologisch gedragstherapeut! Onze cursussen zijn praktijkgericht en leerzaam voor zowel de hond als de baas.

In onze cursus leggen wij de nadruk op positiviteit, dat wil zeggen dat we de hond voornamelijk belonen bij goed gedrag en het "verkeerde" gedrag willen ombuigen tot iets positiefs, zonder lijfstraffen, angst of intimidatie. Hondengedrag is complex, wij investeren in het leren begrijpen van uw eigen hond zodat u buiten de lessen om begrijpt waarom uw hond iets juist wel of niet doet.

Ons doel is om u zoveel mogeljik te leren over hondengedrag zoals het veilig laten spelen van uw hond, het op de juiste manier aanleren van een commando, het herkennen van stresssignalen, angst en overprikkeling, zodat u de komende jaren fijn kan samenleven met elkaar. De lessen zijn hond-en mens vriendelijk en zowel hond als baas worden serieus genomen en respectvol benaderd.

Door de kleinschalige groepen (max 6) is er voldoende ruimte voor een persoonlijke aandacht.​ De hondenschool beschikt over een verwarmde binnenruimte en een omheind buitenveld van 1100 m2.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken bij Aai-pet? Laat je gegevens achter via het formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. 

Galerij

Foto 4 Hondenschool Aai-pet .jpg
Foto 3 Hondenschool Aai-pet .jpg
Foto 5 Hondenschool Aai-pet .jpg
Foto 6 Hondenschool Aai-pet .JPG
Foto 7 Hondenschool Aai-pet .JPG
Foto 1 Hondenschool Aai-pet .jpg
Foto 2 Hondenschool Aai-pet .jpg