Hondenschool

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij Run Forest Hondenuitlaatservice in Zaltbommel

Run Forest Hondenuitlaatservice in Zaltbommel

Toen ik Run Forest Hondenuitlaatservice startte was het absolute uitgangspunt dat het een uitlaatservice zou worden waar ik zelf met een gerust hart mijn hond aan mee zou geven.Veiligheid en vertrouwen staan bij Run Forest op de allereerste plaats.

Derhalve werk ik kleinschalig, met maximaal vijf honden per wandeling, en zijn de honden altijd aangelijnd. Heel bewust heb ik voor deze werkwijze gekozen. Op deze manier bied ik veiligheid aan de honden omdat ik ze goed in het oog kan houden en kan begeleiden. Ze hebben veel minder kans om iets van straat te eten en uiteraard is het gevaar van weglopen enorm klein. En dat geeft rust, ook aan de eigenaren van de honden. En niet op de laatste plaats vind ik het enorm belangrijk om geen overlast te geven aan mensen die heerlijk van de natuur willen genieten, met of zonder hun hond. En niet te vergeten het wild wat in de natuur leeft en niet door mijn roedel opgejaagd kan worden.

De wandelgebieden die ik uitkies zijn stuk voor stuk prachtige juweeltjes in de Betuwe en vooral ook rustige gebieden waar de kans op andere honden tegenkomen een stuk kleiner is. Mijn klanten mogen me alles vragen, ze geven hun dierbare vriend aan mij mee en ik vind het fijn als ze mij daarom ook goed leren kennen. De eigenaren krijgen van mij een berichtje op het moment dat ik hun hond heb opgehaald, ik stuur ze foto’s tijdens de wandeling en bericht ze opnieuw wanneer hun hond weer voldaan thuis is.

Ook maak ik graag mooie foto’s van de honden die ik later die dag met een verslagje naar de mensen stuur. Ik denk met de mensen mee in oplossingen en ben daarin flexibel. Voor mij staat het welzijn van de honden en hun mensen voorop! Binnenkort start ik de opleiding tot Kynologisch Instructeur en wil mij daarna verder gaan verdiepen in het gedrag van honden.

Kennis vergaren vind ik heerlijk en zal ik daarom ook blijven doen. Het Martin Gaus keurmerk is de kroon op mijn inzet en werkwijze en daar ben ik enorm trots op. Graag nodig ik u uit om een kijkje te nemen op mijn website www.runforest.nl en mocht u vragen hebben dan neem gerust contact met mij op.

Vriendelijke groet, Tess

 

Galerij

Background-image-3.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-4.png
news-tumbnail-5.png
news-tumbnail-3.png
Rectangle.png
Rectangle.jpg
Rectangle.jpg
video-background-image-1.jpg
background-image-01.jpg
news-tumbnail-5.jpg
background-image-01.jpg